Brazília behozatal természetes mini egyetlen nagy kristály bőségszaru achát achát kő achát Crystal-Barlang

Új termék

Ft11 749

Címkék:

barlang, Olcsó barlang, Brazília behozatal természetes mini egyetlen nagy kristály bőségszaru achát achát kő achát Crystal-Barlang

Szállítási tevékenység Eladó Promóció 2015-10-01 11:04 --2015-12-31 23:59 határidő korlátozott számú vásárol! Egyes megrendelések több mint 199 Jüan Ingyenes szállítás (Nem a régió: Tajvan, Hong Kong, Makaó, illetve a tengerentúlon)

Ez az esemény arra korlátozódik, hogy a rendszeres ár árut, nem beleértve a nehéz rakomány, 7-szeres, Akciós! 20 yuan több, mint a teljes mennyiségű árut szállítanak!

Mini változata Crystal-Barlang, biztos, hogy nézd meg a méret a Ha! Tényleg nem túl nagy, én stressz alatt a super mini, szuper mini, szuper mini! ! ! ! :)

Tipp: Képek a 100%-os természetbeni felvétel, de mivel a hatása a lövöldözés, amelyet a fény, ott lesz egy kis színt, amellett, hogy a színes kijelző különböző monitorok más lesz, teljesen elfogadhatatlan, hogy a szín a pro-kérjük, figyelmesen lövés! A szín nem egy minőségi probléma Ó!

Egy másik Baba Mérete személyes kézi mérés, mérési módszerek, mert minden ember ott lesz a 2-5 mm-es hiba! Méret hiba nem tartozik a minőségi problémák Ó!

Bolt minden nap az új, kérjük, könyvjelző velünk! ** ** Ásványi Wanbao

Ásvány név: Achát Crystal-Barlang (egyszeri)

Származási Hely: Brazília

Nagyon fontos: Kérjük, vegye figyelembe, hogy a méret, akkor egy uralkodó alatt a saját gesztusok Kazahsztán. Makró felvétel tárgy jelenik meg nagyobb, mint maga!

leírás:

Achát bőségszaru visszafogott gazdag, erős mágikus energia, az Isten, a Gazdagság, a kincsek. A legenda szerint bőségszaru lehetővé teszi, vagyon kell szorozni, megduplázva a sebesség növekszik, a gazdag emberek használják, mint egy hely a kincs, a Szerencsés Najib kabalája. Achát bőségszaru mindig nagyon népszerű feng shui szent dolgok, a világ nem teljesen azonos bőségszaru, minden darab egyedi, a piacon kapható! Amikor kinyitja az, hogy a qi, építeni, gáz, amikor ez vonatkozik a lappangási, megerősítése.

Természetes achát, vágni csak egy nagyon kicsi az esélye, hogy megjelenik Crystal-Barlang, mutatja a drága!

Minden egy egyedi természetes ásványi forma, minta, Taobao csak egy lövés minden végzett, egyénileg, amely lehetővé teszi, hogy válassza ki, hogy az elégedettség az árut. Kérjük, válassza ki a megfelelő számot a könnyű szállítás.

ps: Ez a bőségszaru jellemzi egy kompakt, hosszú kristály belsejében nagyon flash, egy bolt eladás, baba ó. Emlékeztetés, a méret a mini változat, nem a méret a díszek. Kérjük, tekintse meg a méret adunk, int le egy uralkodó, ez több, intuitív. Vagy közvetlenül az ügyfélszolgálat mm, mondd meg neki, mit akarsz használni, akkor kívánatos, hogy javasoljuk, ó. Köszönöm pro! :)

*** Minden fotót hozott kedves, kérem, legyen nyugodt vásárlás ***

Ár tartomány 10-19.99 jüan
Furcsa, új Frissen sült
Kristály, féldrágakő Categor Kristály érc / geode / bőségszaru
Mozaik anyag Szerelt
Hogy a helyszínen hely
Anyag Természetes kristály / féldrágakő
Színes Besorolás ljd01 ljd02 ljd03 ljd04 ljd05 ljd06 ljd07 ljd08 ljd09 ljd10 ljd11 ljd1
Finomság Teljesen Új
Csomag Súlya 2.0kg (4.41lb.)
Készülék Típus darab
Csomag Méret 4cm x 4cm x 3cm (1.57in x 1.57in x 1.18in)

Kapcsolódó termékek