Afrikai import a külföldi természetes kaktusz ametiszt kristály, ametiszt, az oktatás minőségének ásványi példányok Kistler

Új termék

Ft25 912

Címkék:

Afrikai, afrikai behozatal, Olcsó afrikai, Magas Minőségű afrikai behozatal

Szállítási tevékenység Eladó Promóció 2015-10-01 11:04 --2015-12-31 23:59 határidő korlátozott számú vásárol! Egyes megrendelések több mint 199 Jüan Ingyenes szállítás (Nem a régió: Tajvan, Hong Kong, Makaó, illetve a tengerentúlon)

Ez az esemény arra korlátozódik, hogy a rendszeres ár árut, nem beleértve a nehéz rakomány, 7-szeres, Akciós! 20 yuan több, mint a teljes mennyiségű árut szállítanak!

Tipp: Képek a 100%-os természetbeni felvétel, de mivel a hatása a lövöldözés, amelyet a fény, ott lesz egy kis színt, amellett, hogy a színes kijelző különböző monitorok más lesz, teljesen elfogadhatatlan, hogy a szín a pro-kérjük, figyelmesen lövés! A szín nem egy minőségi probléma Ó!

Egy másik Baba Mérete személyes kézi mérés, mérési módszerek, mert minden ember ott lesz a 2-5 mm-es hiba! Méret hiba nem tartozik a minőségi problémák Ó!

Bolt minden nap az új, kérjük, könyvjelző velünk! ** Wanbao ásványi **

Ásványi Neve: Természetes ametiszt Afrikai behozatal kaktusz

Származási Hely: Afrika

Száma; xzr80

Méret: 6.1 cm * 5.3 cm * 2.6 cm

Súly: 72g

Nagyon fontos: Kérjük, vegye figyelembe, hogy a méret, akkor egy uralkodó alatt a saját gesztusok Kazahsztán. Makró felvétel tárgy jelenik meg nagyobb, mint maga!

*** Az összes kép készíthető ilyen, kérem, legyen nyugodt vásárlás **

Kristály morfológia Egyéb
Kristály
Árucikk formájában durva
Csomag Súlya 2.0kg (4.41lb.)
Készülék Típus darab
Csomag Méret 4cm x 4cm x 3cm (1.57in x 1.57in x 1.18in)

Kapcsolódó termékek