Különböző Brazil import természetes Manao Jia szín kristály bőségszaru achát achát kő díszek Crystal-Barlang

Új termék

Ft10 571

Címkék:

fajta, Olcsó fajta, Különböző Brazil import természetes Manao Jia szín kristály bőségszaru achát achát kő díszek Crystal-Barlang

Szállítási tevékenység Eladó Promóció 2015-10-01 11:04 --2015-12-31 23:59 határidő korlátozott számú vásárol! Egyes megrendelések több mint 199 Jüan Ingyenes szállítás (Nem a régió: Tajvan, Hong Kong, Makaó, illetve a tengerentúlon)

Ez az esemény arra korlátozódik, hogy a rendszeres ár árut, nem beleértve a nehéz rakomány, 7-szeres, Akciós! 20 yuan több, mint a teljes mennyiségű árut szállítanak!

Tipp: Képek a 100%-os természetbeni felvétel, de mivel a hatása a lövöldözés, amelyet a fény, ott lesz egy kis színt, amellett, hogy a színes kijelző különböző monitorok más lesz, teljesen elfogadhatatlan, hogy a szín a pro-kérjük, figyelmesen lövés! A szín nem egy minőségi probléma Ó!

Egy másik Baba Mérete személyes kézi mérés, mérési módszerek, mert minden ember ott lesz a 2-5 mm-es hiba! Méret hiba nem tartozik a minőségi problémák Ó!

Bolt minden nap az új, kérjük, könyvjelző velünk! ** ** Ásványi Wanbao

Ásvány név: Additív színes Achát Crystal-Barlang (Egyetlen) (a bázis a fotózásra kellékek)

Származási Hely: Brazília

Nagyon fontos: Kérjük, vegye figyelembe, hogy a méret, akkor egy uralkodó alatt a saját gesztusok Kazahsztán. Makró felvétel tárgy jelenik meg nagyobb, mint maga!

leírás:

Achát bőségszaru visszafogott gazdag, erős mágikus energia, az Isten, a Gazdagság, a kincsek. A legenda szerint bőségszaru lehetővé teszi, vagyon kell szorozni, megduplázva a sebesség növekszik, a gazdag emberek használják, mint egy hely a kincs, a Szerencsés Najib kabalája. Achát bőségszaru mindig nagyon népszerű feng shui szent dolgok, a világ nem teljesen azonos bőségszaru, minden darab egyedi, a piacon kapható! Amikor kinyitja az, hogy a qi, építeni, gáz, amikor ez vonatkozik a lappangási, megerősítése. Nem kis díszek! Az alsó lapos!

Minden egy egyedi természetes ásványi forma, minta, Taobao csak egy lövés minden végzett, egyénileg, amely lehetővé teszi, hogy válassza ki, hogy az elégedettség az árut. Kérjük, válassza ki a megfelelő számot a könnyű szállítás.

*** Minden fotót hozott kedves, kérem, legyen nyugodt vásárlás ***

Mozaik anyag Szerelt
Hogy a helyszínen hely
Színes Besorolás k23 k24 k21 k22 k19 k20 k17 k18 k15 k16 k13 k14 k11 k12 k10 k08 k09 k0
Ár tartomány 40-49.99 jüan
Finomság Teljesen Új
Anyag Természetes kristály / féldrágakő
Kristály, féldrágakő Categor Achát
Furcsa, új Frissen sült
Készülék Típus darab
Csomag Súlya 2.0kg (4.41lb.)
Csomag Méret 4cm x 4cm x 3cm (1.57in x 1.57in x 1.18in)

Kapcsolódó termékek