Olcsó Ár 4db/sok Egyetlen Cső CO2-Jet Gép Kiváló Minőségű CO2-Jet Ágyú Köd Gép ,CO2-Jet Generátor Led Színpad Fények

Új termék

Ft157 240

Címkék:

dmx forgalmazó, jet hobbi, jet egyéni, Olcsó dmx forgalmazó, Magas Minőségű, jet-hobbi, Kína jet egyéni Szállítók

Termék bevezetés:

Tip-top Co2-jet DMX gép továbbra is ipari szabvány ha utalva szerelt Co2 jets. Az egyszerű design, egyszerű használat lehetővé teszi, hogy mind DMX, valamint a Standard power on/off képességeit. Ez messze a leginkább sokoldalú, de leginkább keresett után a készülék a piacon. A klubok, koncertek, privát partik, hogy a fesztiválok, a tip-top Co2-jet DMX majd a munkát. Tip-top Co2-jet DMX gép, az egyik TITKOS legkelendőbb termékek. Amikor a DMX-mód, vezérelhető egy DMX-512 vezérlő felhasználásával 2 csatorna, 1 csatornás DMX on/off szabályozás, valamint a 2. csatorna DMX hossza "A" mielőtt a gép automatikusan leáll. Míg a normál mód, ez a co2-jet gép vezérelhető bármilyen on/off kapcsoló a tápegység etetés ereje az egység.

Példa: a power strip on/off gombot, hogy a használt, hogy kapcsolja be a tip-top co2-jet be/ki, amikor a gép be van-e dugva a hálózati elosztót, majd a normál mód). Tip-top co2-DMX-jet gép könnyű, van képességek kapcsolódnak más egység egyidejű ellenőrzését több jets által csatlakozók acélcső. Ez a co2-jet gép jön AC110V-240V a képessége, hogy telepítve rácsos, vagy használt emelet. Megépítve, hogy ellenálljon a zord körülmények között, a co2-DMX gép eléri a magasban 25-35 méter (7.6-10.6 méter), súlya mindössze 7,4 kg(3.4 kg). A könnyű összeállítás, benne kézi, illetve nagynyomású co2 csövet, majd gyorsan beállított idő, lesz kész arra, hogy használja ezt a co2-jet perc. Folyamatban már a co2. Kompatibilis mind a magas, illetve alacsony nyomású rendszerek. 1 év gyártási garanciát. A Co2-gáz tartály nem tartalmazza.

A tömlő, valamint a co2-jet az itt felsorolt gyors csatlakozó felszerelése már telepítve van, így könnyen kapcsolható a csövet a Co2-jet, ha nem használja. Villamos energia szükséges ez a csomag. Egyszerűen csatlakoztassa a tömlőt a Co2-jet, majd a másik végét a tömlőt, hogy a Co2 tartály. Akkor csatlakoztassa a DMX kábel, hogy a co2-gép másik végén a színpadon fény vezérlő. Te készen állsz. Ezt az egységet, a DMX kapcsoló lehetővé teszi, hogy kapcsolja DMX-a ( ahhoz, hogy a DMX 512 irányítók), vagy le kell használni, mint egy normál co2-jet ( ellenőrzött használja a power kapcsolót, ahol, mint az on/off képesség származik erőt alkalmaznak, a készülék)

Ez a co2-jet lő egy 25-35 méter (7.6-10.6 méter) magas patak co2 ami körülbelül 4-6 méter széles. Ezek a co2-gépek használják a színpadi produkciók, éjszakai mulató, bárok, élő előadások, koncertek, kísértetjárta házak, különleges események, sokkal több. A co2 gáz eltűnik után azonnal jön ki a fegyvert, így a felhő eltűnt másodperc után a felhasználó leállítja aktiválás.

Termék specifikáció:

Mód: szerelhető jet TP-T27

Magasság: 29cm

Hossz: 26cm

Szélesség: 13cm

Kimenet: nagy teljesítményű szén-dioxid-gáz

Működés módja: 2 mód: DMX & Power on/off

DMX csatornák: 2 csatorna (CH1-ON/OFF. CH2-hossza A)

Linkable: igen, keresztül DMX

Feszültség: AC100V / 240V

Teljesítmény: 200W

Reach: 6-8 méter

Névleges nyomás: akár 2610psi (180bar)

Tömlő hossza: 6 méter gyors csatlakozó

Termék garancia ideje: 1 év

Gép súly: 3.4 kg

Csomagolás mérete: 30cm*30cm*32cm

Csomagolási súly: 7 kg

Csomagolási lista minden egyes egység:

co2-jet gép

6 méter gáztömlő

2 méteres DMX kábel

kézi könyv

Termék neve Egyetlen cső CO2-jet gép
Származási hely Guangdong, Kína (Kontinens)
Által gyártott Guangzhou tip-top színpad fények
Elem Típusa Színpadi Világítás Hatása
Funkció új modell, fekete gáz szelep
Alkalomra Szakmai Színpadon & DJ
Csomagolás módja karton dobozban hab belül
hely ktv/disco/éj klub/buli/színház
teljesítmény 200W
Modell Száma TP-T27
Márka Név GIGERTOP
Stílus DMX Színpadi Fény
DMX Chanels 2 csatorna
tanúsítási CE, ROHS
Feszültség AC110V/240V
Készülék Típus sok (4 db/lot)
Csomag Méret 60cm x 60cm x 32cm (23.62in x 23.62in x 12.60in)
Csomag Súlya 28.0kg (61.73lb.)

Kapcsolódó termékek