Felfújható autós garázs sátor,olcsó felfújható sátor,felfújható kupola planetárium sátor,esküvő kiállítás, felfújható sátrak

Új termék

Ft49 822

Ft44 169

--12%

Címkék:

garázs sátor, sátor sátor, autó sátor, Olcsó autó garázsban sátor, Magas Minőségű sátor sátor, Kína autó sátor Szállítók

felfújható autós garázs sátor,olcsó felfújható sátor,felfújható kupola planetárium sátor,esküvő kiállítás, felfújható sátrak

Isten hozta nálunk!A bolt árul mindenféle felfújható termék ,air pálya,víz folt,víz, trambulin,banán hajó,felfújható medence, felfújható röplabdapálya,felfújható bowling,átlátszó felfújható buborék szoba,felfújható fél garázs sátor,búra planetárium sátor, sátor, rendezvény,felfújható buborék, sátor kölcsönzés,kupolás sátor felépítése,világos, felső kerti pavilon sátor,kerti kemping buborék sátor,felfújható virág buborék ház,kemping luxus sátor, gyep buborék sátor,buborék fa, kemping felszerelés felfújható strand sátor,felfújható esküvői sátor szobák, buborék kényelmes, átlátszó felfújható sport sátor a kemping,szabadtéri kiállítás, rendezvény-sátrak, stb .

Megjegyzés:a műanyag anyaga vízálló,de a ventilátor nem volt,ezért kérjük, ne használja alá eső.

felfújható autós garázs sátor,olcsó felfújható sátor,felfújható kupola planetárium sátor,esküvő kiállítás, felfújható sátor felfújható autós garázs sátor,olcsó felfújható sátor,felfújható kupola planetárium sátor,esküvő kiállítás, felfújható sátor felfújható autós garázs sátor,olcsó felfújható sátor,felfújható kupola planetárium sátor,esküvő kiállítás, felfújható sátor felfújható autós garázs sátor,olcsó felfújható sátor,felfújható kupola planetárium sátor,esküvő kiállítás, felfújható sátrak Valós Képet a kliens, valamint a gyári: felfújható autós garázs sátor,olcsó felfújható sátor,felfújható kupola planetárium sátor,esküvő kiállítás, felfújható sátor felfújható autós garázs sátor,olcsó felfújható sátor,felfújható kupola planetárium sátor,esküvő kiállítás, felfújható sátor felfújható autós garázs sátor,olcsó felfújható sátor,felfújható kupola planetárium sátor,esküvő kiállítás, felfújható sátor felfújható autós garázs sátor,olcsó felfújható sátor,felfújható kupola planetárium sátor,esküvő kiállítás, felfújható sátor felfújható autós garázs sátor,olcsó felfújható sátor,felfújható kupola planetárium sátor,esküvő kiállítás, felfújható sátor felfújható autós garázs sátor,olcsó felfújható sátor,felfújható kupola planetárium sátor,esküvő kiállítás, felfújható sátor felfújható autós garázs sátor,olcsó felfújható sátor,felfújható kupola planetárium sátor,esküvő kiállítás, felfújható sátor felfújható autós garázs sátor,olcsó felfújható sátor,felfújható kupola planetárium sátor,esküvő kiállítás, felfújható sátor felfújható autós garázs sátor,olcsó felfújható sátor,felfújható kupola planetárium sátor,esküvő kiállítás, felfújható sátor felfújható autós garázs sátor,olcsó felfújható sátor,felfújható kupola planetárium sátor,esküvő kiállítás, felfújható sátor felfújható autós garázs sátor,olcsó felfújható sátor,felfújható kupola planetárium sátor,esküvő kiállítás, felfújható sátrak a szivattyú (levegő befúvó)tartalmazza? A:Igen,tartalmazza.(más ország,más hatalom,ne aggódj.) Milyen hosszú a szállítási idő? Egy:megkapja az árut számított 2 héttel a fizetés után. Milyen garanciák vannak? A:1 év Minőségi garancia, hogy elkerüljék a után-saleservice kockázat. Lehetséges, hogy a nyomtatás semmit a golyó? A:Igen,lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt a megrendelés,akkor grafika, valamint idézet az új árat, hogy te. Mi országokba szállítanak a terméket ? A:Az egész világ. A vám,adók, díjak? A:Kérlek fizetni attenttion, hogy a behozatali vámok,adók, valamint a díj nem tartalmazza a tétel ára.A díjat a vevő felelőssége,kérjük, ellenőrizze az, hogy megtanulja országa vámhivatal meghatározni, hogy mi ezeket a többletköltségeket fog áron vásárol. Tippek: 1.Felfújható sátor nem igényel éles tárgy a pályán.

2. Ez a sátor vagy kell fúvó munka minden alkalommal,amikor megy ki, vagy menjen be kell zárni, hogy a cipzár minél előbb,illetve, hogy az ajtó nyitva,ha kell venni, hogy az ajtó nem jönnek, amikor nyitva van,forduljon hozzánk,mi elküldjük a linket a nem jönnek design neked.

A sátor csak egy cipzár kívül,belül nem cipzárral. 3.Ha kell olcsóbbat, vagy más méret,csak szólj. A hajózás:

Ha Oroszországból, akkor is helyre a rend,csak írni a teljes nevét a parancsot,kérem, megjegyezte,küldünk orosz Külön Sorban,szállítási idő 10-15nap.:)

Ha Brazíliából, akkor is helyre a rend,csak az kell, hogy a megjegyzés a CPF Szám vagy CNPJ száma,mert a szállítási költség Brazíliába drága,kérlek, biztosítja a biztonsági Képesség,, Ha az áru volt elutasítja a tiéd,akkor nem küldünk visszatérítés.

Más Ország Ügyfél Kérjük, megjegyezte,mind az árukat küldjön a Fedex /DHL/UPS/TNT/Aemrex/EMS vagy más Dedikált Vonal véletlenül,ha kell a megadott shiping,kérem szerződés velünk, mielőtt helyre a rend.

Miért válasszon minket is.

A water walking ball lehet, hogy a különböző anyagot, de különböző méretű,ha nem szeretné, hogy a raktáron tudjuk customzied is lehet a nyomtatást a logó a sátorban,csak a kapcsolatot velünk, mielőtt helyre a rend.

Engedélyezett 16P tűzálló, vízálló CE En71-3 AZO engedélyezett
Megjegyzés Customized goods reject refund and return
Korosztály > 3 éves
Méret 5*3m
Típus Sátor
Function6 Átlátszó felfújható buborék szoba
function4 Átlátszó felfújható buborék szoba
Márka Név ternmove
Funkció kell fúvó munka minden alkalommal,részletesen lásd a spec.
Modell Száma Átlátszó felfújható buborék szoba
szín Világos
Function7 Átlátszó felfújható buborék szoba
Jellemzők Felfújható
function3 Átlátszó felfújható buborék szoba
Figyelmeztetés children use with adult
Function5 Átlátszó felfújható buborék szoba
Anyag PVC
Készülék Típus darab
Csomag Súlya 30.0kg (66.14lb.)
Csomag Méret 49cm x 59cm x 69cm (19.29in x 23.23in x 27.17in)

Kapcsolódó termékek